Hareketli bölme duvar sistemleri

Hareketli bölme duvar sistemleri; Oteller, restoranlar, spor salonları, okullar, kongre merkezleri, bankalar, mağazalar, fuar alanları, sosyal merkezler, üniversiteler, Alışveriş merkezleri, evlerde, gemilerde ve daha birçok alanda akılcı ve dekoratif çözümler sunar.

Hareketli bölücü sistemleri kullanıldığı alanda yapısal değişikliklere gerek kalmadan ihtiyaç duyulan büyüklükte odalar ve alanlar yaratılarak zahmetsizce tekrar eski haline getirilebilir. İster özel yapım isterse ses yalıtımlı olsun mimari hayal gücüne uygun bölmeler ile tek veya çift kapılı, farklı kaplamalı, tümüyle şeffaf olsun camlı raylı, sürgülü veya tavandan inen yapılarıyla tüm sektörel alanlarda çözümler sunmaktadır.

Perdeli bölmeler, Hareketli kayar duvarlar, ses geçirmez duvarlar işletmenizde size mekânsal esneklik kazandırır. Daha da ötesi büyük spor salonları gibi alanlarda bile sahanın bölme işlemi; katlanır giydirme cephesi, binanın üst yapısına sabitlenen elektromekanik cihazlar aracılığıyla tavandan zemine inebilen bölme sistemlerimiz dahi vardır.

Klasik hareketli bölme panelleri tavanda gizli ray içerisinde hareket eden, yüksek ses yalıtımına sahip hareketli panellerin istenildiğinde yan yana gelerek bir duvar oluşturmasına, istenildiğinde toplanıp daha geniş alanlar yaratmasına olanak sağlayan hareketli bölücü duvar sistemleridir. Aynı alanın farklı amaçlar için kullanılmasına ve dakikalar içerisinde farklı alanlara dönüştürülmesine olanak sağlar, kullanıcılara esnek mekân çözümleri yaratır.

Ancak kurumların çok daha işlevsel çözümlere ihtiyaçlar duyması sebebiyle bu alanda dünyanın en iyi üretici firmalarından Estfeller (İtalyan dizaynı ile Alman kalitesi) ve Hollandalı Espero markasının yenilikçi ürünlerini siz müşterilerimize sunmaktayız.

Bölme duvar sistemleri - kayar bölücü

Estfeller Sürgülü Bölme duvarları

Estfeller bölücü sistemleri, müşterilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için kalite, teknolojik bilgi birikimi ve tasarımı tek bir çözümde birleştirir. Özel sürme sistemi sayesinde kullanımı kolay olup, kişiye özel katlanır sürme duvarlar oluşturmak ve birçok kişiselleştirme olanağı arasından seçim yapmak da mümkündür.

Hareketli bölme sistemleri, sürgülü duvar, bölücü paneller; perdeli bölme;

Espero Hareketli duvar sistemleri

Espero hareketli duvarlarla çok daha fazlası mümkün. İşlevsel duvar sistemlerimiz birden fazla fonksiyona ve birden fazla görselliğe sahip bir mekan yaratmanıza olanak sağlar. Ürünlerimiz; fonksiyonellik, akustik ses yalıtım, performans ve estetik açısından sayısız çeşitlilik sunmaktadır.