Konferans salonları ve sinema salonları

Gerek büyük etkinlikler gerekse özel toplantıların mekânı olan konferans salonları, yapıları gereği özel projelendirme gerektiren yapılardır. Salonların oturma düzeni, ses ve ışık sistemi, havalandırma ve akustik özellikleri en belirleyici tasarım öğeleridir. Ancak hiç biri tek başına nitelikli bir salon yapmaya yetmeyecektir. Firmamız bu aşamada akustik tavan ve duvar kaplamaları konusunda hizmet vermektedir.

Profesyonel uygulama projesi ile doğru seçilmiş materyallerden oluşan tavan ve duvar kaplamaları bu salonları ziyaretçiler için mükemmel hale getirecektir. Özellikle yoğun kapasiteli konferans salonlarında sesin her bir ziyaretçiye uğultusuz ve kulakları tırmalamadan anlaşılır netlikte gelmesi gereklidir. Bunun için tavan, duvar kaplama ve ses yalıtımları için uzmanlaşmış çözüm ortaklarıyla çalışmalısınız.

Kare yapı olarak onlarca proje ile üniversite, hastane, kamu, özel okullar ve büyük şirketler için teslim ettiğimiz profesyonel salonlarla sektöre yön veren firmalardan biriyiz. Akustik ses yalıtım ve kaplamaları için Ecophon ürünleri sayfamızı inceleyebilirsiniz.